Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών Διαδίκτυο Copyright © 2007
Εντυπώσεις και εικόνες από το Ενημερωτικό περίπτερο Ε.Ε.Σ. "Διαδίκτυο"
Δήμος Χίου
Ροδοκανάκη 13Τηλ:22710-44495
Δήμος Ομηρούπολης
Τρεις ΜύλοιΤηλ:22710-92460
Δήμος Καμποχώρων
ΧαλκειόΤηλ:22710-77022
Εκπαίδευση Ενηλικών: Εξ Αποστάσεως

Το πρόγραμμα της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης Εστία δίνει στη μάθηση ευελιξία σχετικά με το χρόνο και τον τόπο. Ο μαθητής έχει πρόσβαση στη μάθηση από το σπίτι ή το χώρο εργασίας του σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή επιλέξει. Η δυνατότητα αυτή αλλάζει τη διαδικασία με την οποία μαθαίνουμε και δίνει το πλεονέκτημα στο μαθητή να παίρνει όση γνώση χρειάζεται, τη στιγμή που τη χρειάζεται.

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση υλοποιείται με τη βοήθεια των τεχνολογίων του Internet μιας σειράς βιβλίων και εκπαιδευτικού υλικού, καθώς και ειδικού εκπαιδευτικού λογισμικού που εγκαθιστάται στον υπολογιστή του εκπαιδευόμενου. Επιπρόσθετα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει την φυσική επικοινωνία με τον υπεύθυνο καθηγητή, προκειμένου να επιλυθούν απορίες και να δωθούν κατευθύνσεις όπου αυτό χρειαστεί.

Αυτοί οι τύποι προγραμμάτων μπορούν να παράσχουν μια ευκαιρία στην εκπαίδευση σε όσούς διαθέτουν περιορισμένο χρόνο, ή δυσκολεύονται στη μετακίνηση (π.χ. λόγω της απόστασης). Επίσης είναι ιδανικά για επαγγελματίες που επιθυμούν να εκπαιδευτούν στο χώρο τους.

14-05-2008
Μεγάλη διάκριση για το μαθητή μας, Χρήστο Γαλάτουλα, που κατέκτησε την πρώτη θέση (για την τάξη της Β' Γυμνασίου) στο πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό Λυσίας. Ευχόμαστε στο Χρήστο να επιτυγχάνει σε ό,τι έχει αξία στη ζωή του και να συνεχίσει να μας κάνει περήφανους.
Νεό Site Εργαστηρίων


Ακαδημία Δικτύωσης Cisco