Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών Διαδίκτυο Copyright © 2007
Εντυπώσεις και εικόνες από το Ενημερωτικό περίπτερο Ε.Ε.Σ. "Διαδίκτυο"
Δήμος Χίου
Ροδοκανάκη 13Τηλ:22710-44495
Δήμος Ομηρούπολης
Τρεις ΜύλοιΤηλ:22710-92460
Δήμος Καμποχώρων
ΧαλκειόΤηλ:22710-77022
Εκπαίδευση Ενηλικών: Μέσω Υπολoγιστή

Τα Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών Πληροφορικής Διαδίκτυο, συνδυάζοντας την παραδοσιακή διδασκαλία με τις δυνατότητες της τεχνολογίας, προτείνουν ένα ευέλικτο πρόγραμμα εκπαίδευσης με ηλεκτρονικά μέσα (CBT) που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε και να πιστοποιήσετε βασικές γνώσεις χειρισμού Η/Υ.

Οι εφαρμογές CBT αξιοποιούν τις τεράστιες δυνατότητες των ηλεκτρονικών μέσων στην παρουσίαση και προσομοίωση εκπαιδευτικών θεμάτων καθώς και στην πρακτική εξάσκηση πάνω σε αυτά. Ο εκπαιδευόμενος καθορίζει μόνος του το ρυθμό της εκπαίδευσης του χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο εκπαιδευτικό λογισμικό ενώ του παρέχεται η δυνατότητα βοήθειας όποτε τη χρειαστεί.

Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μία ιδιαίτερα αποτελεσματική λύση για όσους ενήλικες έχουν ήδη κάποιες γνώσεις πληροφορικής, δεν έχουν χρόνο να παρακολουθήσουν το σταθερό ωράριο ενός τμήματος και επιθυμούν να εκπαιδευτούν σε εφαρμογές Η/Υ γρήγορα και οργανωμένα δουλεύοντας στο δικό τους ρυθμό και ξεκινώντας άμεσα την εκπαίδευση.

14-05-2008
Μεγάλη διάκριση για το μαθητή μας, Χρήστο Γαλάτουλα, που κατέκτησε την πρώτη θέση (για την τάξη της Β' Γυμνασίου) στο πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό Λυσίας. Ευχόμαστε στο Χρήστο να επιτυγχάνει σε ό,τι έχει αξία στη ζωή του και να συνεχίσει να μας κάνει περήφανους.
Νεό Site Εργαστηρίων


Ακαδημία Δικτύωσης Cisco