Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών Διαδίκτυο Copyright © 2007
Εντυπώσεις και εικόνες από το Ενημερωτικό περίπτερο Ε.Ε.Σ. "Διαδίκτυο"
Δήμος Χίου
Ροδοκανάκη 13Τηλ:22710-44495
Δήμος Ομηρούπολης
Τρεις ΜύλοιΤηλ:22710-92460
Δήμος Καμποχώρων
ΧαλκειόΤηλ:22710-77022
Εκπαίδευση Ενηλικών: Εξειδικευμένη Εκπαίδευση

Τα εξειδικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να λάβουν μία χρονικά ισορροπημένη πιστοποιημένη εκπαίδευση στη χρήση των Η/Υ και του παγκόσμιου ιστού, αλλά και σε όσους αναζητούν ή χρειάζονται γνώσεις που δεν καλύπτονται από την ύλη των φορέων πιστοποίησης. Οι γνώσεις αυτές δίνουν στον εκπαιδευόμενο την ευκαιρία για εμβάθυνση και ουσιαστικότερη κατανόηση του κόσμου της πληροφορικής και του τρόπου με τον οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί στην επίλυση πρακτικών προβλημάτων.

Επίσης, τα προχωρημένα εξειδικευμένα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί γι αυτούς που θέλουν να ξεχωρίσουν, αναβαθμίζοντας και εξειδικεύοντας τις γνώσεις και τις ικανότητες τους στη χρήση Η/Υ (π.χ. Photoshop, AutoCAD, SQL, Java). Ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει ιδιαίτερα χρήσιμες στον εργασιακό χώρο δεξιότητες, και να τις πιστοποιήσει, παίρνοντας το προβάδισμα.

14-05-2008
Μεγάλη διάκριση για το μαθητή μας, Χρήστο Γαλάτουλα, που κατέκτησε την πρώτη θέση (για την τάξη της Β' Γυμνασίου) στο πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό Λυσίας. Ευχόμαστε στο Χρήστο να επιτυγχάνει σε ό,τι έχει αξία στη ζωή του και να συνεχίσει να μας κάνει περήφανους.
Νεό Site Εργαστηρίων


Ακαδημία Δικτύωσης Cisco