Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών Διαδίκτυο Copyright © 2007
Εντυπώσεις και εικόνες από το Ενημερωτικό περίπτερο Ε.Ε.Σ. "Διαδίκτυο"
Δήμος Χίου
Ροδοκανάκη 13Τηλ:22710-44495
Δήμος Ομηρούπολης
Τρεις ΜύλοιΤηλ:22710-92460
Δήμος Καμποχώρων
ΧαλκειόΤηλ:22710-77022
Φοιτητικά Προγράμματα

Ενημερωθείτε για τη δράση e-κπαιδευείτε!

Η ικανότητα χρήσης εφαρμογών του Η/Υ και του διαδικτύου αποτελεί απαραίτητο εφόδιο για την οργάνωση και διαχείριση των ακαδημαϊκών δραστηριοτήτων των φοιτητών (εργασίες, μελέτη, ενημέρωση) και τη δημιουργία νέων προοπτικών εξέλιξης των σπουδών και των γνώσεών τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που ικανότητες χρήσης Η/Υ απαιτούνται ακόμα και από φοιτητές που δεν είναι εξοικειωμένοι με την πληροφορική. Επιπλέον, η κατοχή πιστοποιημένων γνώσεων χειρισμού Η/Υ αποτελεί βασικό προσόν για τη μελλοντική επαγγελματική σταδιοδρομία, καθώς απαιτείται στις περισσότερες θέσεις τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα.

Τα Ε.Ε.Σ. Διαδίκτυο έχουν δημιουργήσει κατάλληλα προγράμματα παρακολούθησης και εκμάθησης για την κατάρτιση και την πιστοποίηση των φοιτητών. Η προσφερόμενη εκπαίδευση καλύπτει μία πληθώρα αναγκών, από τη βασική χρήση Η/Υ έως την απόκτηση εξειδικευμένων πιστοποιημένων δεξιοτήτων, ιδιαίτερα χρήσιμων σε απαιτητικά περιβάλλοντα. Η διδασκαλία παρέχεται από έμπειρους και έγκυρα καταρτισμένους στην πληροφορική εκπαιδευτές και προσαρμόζεται στις ανάγκες (χώρος, χρόνος, απόσταση), στις δυνατότητες αλλά και τους στόχους (επιθυμητό επίπεδο σπουδών) του φοιτητή.

14-05-2008
Μεγάλη διάκριση για το μαθητή μας, Χρήστο Γαλάτουλα, που κατέκτησε την πρώτη θέση (για την τάξη της Β' Γυμνασίου) στο πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό Λυσίας. Ευχόμαστε στο Χρήστο να επιτυγχάνει σε ό,τι έχει αξία στη ζωή του και να συνεχίσει να μας κάνει περήφανους.
Νεό Site Εργαστηρίων


Ακαδημία Δικτύωσης Cisco