Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών Διαδίκτυο Copyright © 2007
Εντυπώσεις και εικόνες από το Ενημερωτικό περίπτερο Ε.Ε.Σ. "Διαδίκτυο"
Δήμος Χίου
Ροδοκανάκη 13Τηλ:22710-44495
Δήμος Ομηρούπολης
Τρεις ΜύλοιΤηλ:22710-92460
Δήμος Καμποχώρων
ΧαλκειόΤηλ:22710-77022
Προγράμματα Σπουδών: Παιδικά

Στα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, τα παιδιά γνωρίζονται με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κάνουν τους πρώτους περιπάτους τους στο διαδίκτυο. Έχει παρατηρηθεί ότι όσον αφορά την εκπαίδευση στους υπολογιστές, τα παιδιά έχουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τους ενήλικες, αφού τους είναι πιο εύκολο να εξοικειωθούν με τον Η/Υ και να τον μετατρέψουμε στα χέρια τους σε ένα δημιουργικό παιχνίδι για το διάβασμα, την επικοινωνία, την έρευνα, την έκφραση.

Μέσα από την επαφή με τους Η/Υ και το παιχνίδι, τα παιδιά αποκτούν όλες εκείνες τις δεξιότητες και γνώσεις που τους επιτρέπουν να δουν την πληροφορική σαν μία πύλη προς ένα νέο, μαγικό κόσμο όπου καλλιεργούν την προσωπικότητά τους, εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους, βοηθούνται στο σχολείο, ικανοποιούν τα ενδιαφέροντά τους αλλά και ψυχαγωγούνται, πάντα με τη συμπαράσταση και τη φροντίδα των εκπαιδευτών τους. Ταυτόχρονα, προετοιμάζονται για την απόκτηση των πιο προχωρημένων γνώσεων που θα χρειαστούν σε μεγαλύτερες ηλικίες.

.
14-05-2008
Μεγάλη διάκριση για το μαθητή μας, Χρήστο Γαλάτουλα, που κατέκτησε την πρώτη θέση (για την τάξη της Β' Γυμνασίου) στο πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό Λυσίας. Ευχόμαστε στο Χρήστο να επιτυγχάνει σε ό,τι έχει αξία στη ζωή του και να συνεχίσει να μας κάνει περήφανους.
Νεό Site Εργαστηρίων


Ακαδημία Δικτύωσης Cisco